tirsdag 30. november 2010

Nok et treffkort fra KongsbergSer på gradestokken i dag at det er kaldt ute -17,9 grader og da kan det passe å legge ut et julekort som passer inn i kulda vi har i dag.
Takk for at dere ser innom og ønsker dere alle en fin adventstid, klem

torsdag 25. november 2010

Cards for men Challenge No 24
Nytt julekort fra meg i dag også. Dette har jeg sendt inn til utfordringen hos Cards for men Challenge N0 24
Kortet ble til på Kongsberg, ikke et kort du lager og gir til alle, for det ligger mye arbeid bak, men artig å lage :-)
Takk for at dere legger igjen spor i bloggen min. Ha en fin dag alle sammen, klem

tirsdag 23. november 2010

Julekort med motiv fra LOTVDette er også et av kortene som ble laget på treffet i Kongsberg. Blå bazzill og mønsterark fra Inkido. Motivet er fra LOTV og fargelagt med akvarellblyanter.
Takk for at dere ser innom, setter stor pris på det, klem

Treff på Kongsberg


Var på treff i helgen og hadde det kjempefint. Takk til dere som står for treffet og alle som er med og gjør at det blir så fint. Her er noe av det jeg laget i helgen.
Takk for at dere ser innom hos meg, setter stor pris på det, klem

fredag 19. november 2010

Julekort


Laget et kort i går kveld med de fine papirene fra Ladybug and Friends. Fikk et lite problem med å bruke eget motiv, da jeg syntes at mønsterpapiret var motiv i seg selv. Slik ble mitt resultat, har brukt bazzill vanilla og Ladybug and Friends, tekst fra Kort og Godt.
I dag reiser jeg til Kongsbeg på treff, har gledet meg i mange uker :-)
Takk for at dere titter innom og ha en kjempefin helg, klem

søndag 14. november 2010

Vintage Garden


I dag har det igjen blitt til et kort med de nydelige stemplene fra Stempelglede. Har brukt Vanilla bazzill, mønsterark fra Inkido og BasicGrey. Hjørnestemplene er fra Inkadinkado og tekst fra North Stamps.
Takk for at dere ser innom hos meg, ønsker dere alle en fin og kreativ uke, klem

fredag 12. november 2010

Cards for men Challenge No 23-Animals


I dag har jeg kost meg med de nye herlige stemplene fra Stempelglede.Har blitt med i utfordringen til Cards for men med dette kortet, da utfordringen var dyr.
Har brukt blå bazzill, mønsterark fra Tim Holtz,. Motivet er fra Stempelglede og er fargelagt med akvarellblyanter. Tekst fra Stempelglede og North Stamps.
Takk for at dere titter innom, ha en strålende helg, klem

mandag 8. november 2010

Telyskort motiv fra LOTVNok et Telyskort i dag. Hvit bazzill, mønsterark fra Ladybug and Friends og TPC Studio Winter Blues Snowstorm. Motiv fra LOTV fargelagt med akvarellblyanter, tekst og halvperler fra Kort og Godt. Hjørnestemplene er fra Inkadinkado embosset med sølv.
Ønsker dere alle en fin og kreativ uke,klem

søndag 7. november 2010

TelyskortTelys og andre lys hører mørketiden og juletiden til, derfor skal jeg lage opp noen telyskort for å gi til naboer og venner.
Hvit bazzill, mønsterark fra Ladybug and Friends. Motiv kjøpt på nett,tekst og perler fra Kort og Godt. Hjørnestempelet som er fra Inkadinkado er embosset med kobber.

Takk for at dere titter innom, setter stor pris på det. Ha en fortsatt fin søndag, klem

torsdag 4. november 2010

Utfordring hos StampARTic
Utfordringen hos StampARTic denne gangen er å lage et julekort som glitrer. Her kommer mitt bidrag.
Har laget julekortet i rødt,grønt og gull. Grønn bazzill og mønsterark fra Making Memories. Motivet på tag kjøpt på nett og det har jeg crackelert.Motivet på forsiden har jeg fått av Sandra, dette har jeg fargelagt med akvarellblyanter og påført glitterlim. Tekst fra Kort og Godt, hjørnestemplet er fra Stempelglede, alt sammen har jeg embosset i gull. Blomstene er påført glitterlim.
Takk for at dere ser innom, setter stor pris på det. Ha en fin helg alle sammen, klem

Utfordring hos Sketchy Colors #45


Har laget et julekort etter skissen til Sketchy Colors denne uken. Har brukt hvit bazzill, mønsterark fra Vibeke Spigseth og fargelagt motivet med akvarellblyanter. Teksten og perler er fra Kort og Godt.
Takk til alle som titter innom, ha en god dag alle sammen

tirsdag 2. november 2010

Julekort med motiv fra GiordanoEt easel kort motiv fra Giordano. Hvit bazzill,mønsterark fra Vibeke Spigseth Tradisjon Julenatt. Motivet er fra en serie jeg har kjøpt på nett av Giordano. Tekst fra Kort og Godt
Ha en fin onsdag, klem

mandag 1. november 2010

Julekort med motiv fra LOTVDet var en fin dag i går med sol og kjempefin tempratur. Måtte ut i finværet på tur i marka, men det ble tid til kortlaging også :-)

Her har jeg brukt hvit bazzill,mønsterark fra Maja Design Gammeldags Jul og bølgepapp. Motivet er fra Lili og the Valley og fargelagt med akvarellblyanter. Pelskanten er påført Diamond Dust, tekst fra Kort og Godt

Takk for at dere titter innom, setter stor pris på det, klem