mandag 30. august 2010

Magnoliakort
Her kommer det et Magnoliakort fra meg. Kjøpte mange stempler i sommer da vi var i Sverige. Har ikke vært så flink til å bruke dem, så nå må jeg bare ta meg i nakken og fargelegge :-)
Har brukt hvit Bazzill, mønsterark fra Teresa Collins og Maja Design. Motiv Magnolia fargelagt med avarellblyanter, tekststemplene kommer fra Stempelglede og North Stamps. Den fine brettingen av skrivefeltet har jeg lært av Astrid, tusen takk.
Takk for at dere ser innom. Ha en fin dag, klem

8 kommentarer:

 1. Nydeligt kort, men skjønner ikkje at du orker all den brettingen.....lekre farger.

  SvarSlett
 2. Hei Alette, for et søt Magnoliakort og brettingen ble jo så bra!!stolt av deg, min lille hobbyvenn :-) kanskje vi ses i bhg i morgen??

  SvarSlett
 3. For et flott kort! Brettingen er fantastisk..
  Nydelige farger, og Tildaen er skjønn!
  Grethe

  SvarSlett
 4. Åååååå, himmel og hav så lekkert det ble. *målløs*.
  Jeg har laget noen sånne brettekort jeg også nå, både med brettingen som en forside på kortet, og som skrivefelt inni sånn som her. Kjempegøy!!!
  Hvordan går det med fargeleggingen, hihi?
  Vil bare si at du har goood tid på deg, for på tirsdag er jeg langt oppe i nord på ferie. Glemte jo helt bort det jeg, da jeg sa "sees om to uker". Så du, ikke ta med bøker og sånn...*fnis*...
  Så sees vi heller gangen etter der. Da kommer jeg altså!!!
  Masse klemmer fra Marianne:)

  SvarSlett
 5. Ohhhh, for et lekkert kort og så fin den brettingen var, likte også veldig godt den nye spellbinders, den er bare så fin ...
  klemmer fra Antje :)

  SvarSlett
 6. Å, så nydelig! Likte alt på dette kortet, nydelige farger, artig bretting og pynt som passer så fint sammen. Og motivet er kjempeflott. Tusen takk for koselig kommentar i mappa mi på Rubberstamps :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Nydelig kort med lekker bretting!
  Nydelig malt Tilda og vakre papirer!!
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 8. Невероятно красиво и сложно!!!Я впервые вижу такую открытку.БРАВО!!!!!

  SvarSlett